Garnitura de cartofi umpluti la cuptor

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2010 | 44609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • ceapa verde
  • morcov
  • urda (sau orice fel de branza)
  • mezel
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se spala bine sub jet de apa rece. La fel si morcovul. Se fierb in apa cu sare. Se scot si se lasa la racit.

Cand se racesc usor, se curata de coaja si se taie in doua.

Cu ajutorul unei ligurite scobim miezul pe care-l amestecam cu urda, morcovul fiert dat pe razatoare, codite de ceapa taiate rondele, mezel taiat cubulete mici, sare si piper

Umplem jumatatile de cartofi scobite si le asezam frumos intr-o tava in care am pus putin ulei.

Ii bagam la cuptor, la foc mediu pana ce se rumenesc.

Ii servim cu cascaval ras deasupra si iaurt

Pofta mare! Sunt deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

07.04.2010, 17:32

Hristos a inviat!

stemol 1

09.04.2010, 14:54

Adevarat a inviat!
acum am vazut reteta,buna,buna,trebuie probata cat mai curand

gaby_duceag 1

09.04.2010, 15:12

stemol,da,trebuie,chiar si io trebuie s-o mai fac,ca zic de-o luna ca fac da' nu-i mai vine randul

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele